Jaarlijks verlof van zaterdag 20 juli tot zondag 4 augustus

basicdesign header
Home - Contact - Offerte
Lees ook onze algemene voorwaarden
Webhosting
Wat is een domeinnaam
Basicdesign biedt kwaliteitsgerichte en competitieve hostingpakketten aan, met het oog op nieuwe technologieŽn.
Is je domeinnaam nog vrij
Als je een domein wil registreren kijk dan eerst of je domeinnaam nog vrij is.
Prijzen domeinnaam
Je domeinnaam registreren vanaf 20 euro per jaar.
Wat is hosting
Basicdesign biedt kwaliteitsgerichte en competitieve hostingpakketten aan, met het oog op nieuwe technologieŽn.
Hosting bij Basicdesign
De perfecte keuze voor al wie snel en goedkoop het internet op wil.
Prijzen hosting
Je volledige en functionele website voor 700 euro. Op eenvoudige wijze door jezelf aan te passen.
Domeinnamen
Een domeinnaam is te gebruiken voor Uw website (bijvoorbeeld www.basicdesign.be), Uw emailadres (bijvoorbeeld info@basicdesign.be) enz...

Elke domeinnaam wordt steeds toegekend volgens het principe "first come, first served", wat betekent dat de eerste persoon die een bepaalde domeinnaam registreert ook de eigenaar is. Indien U een bedrijfsnaam, merknaam, familienaam, voornaam heeft en U wil in de toekomst ook op het internet aanwezig zijn is het van het grootste belang dat U elke naam, verwijzing naar uw naam NU al moet vastleggen.
Elke naam die u maar kan bedenken en die verbonden is met u of uw bedrijf of organisatie zou u moeten registreren. Zorg er ook voor dat u alle afgeleiden van de domeinnaam ook registreert, indien uw naam bijvoorbeeld basicdesign.be is, zorg er dan ook voor dat de mensen zich niet kunnen vergissen en dat ze bij het intypen van bizwebstudio.be (met 1 z) ook op dezelfde website zitten. Indien u bijvoorbeeld met een project wil beginnen dat de naam heeft "Domein Manager" dan is het nodig dat u de namen domeinmanager.be, domein-manager.be registreert. Maar ook veel mensen typen het woord "domein" soms verkeerd in "domain". Daarom moet u ervoor zorgen dat domainmanager.be en domain-manager.be ook is vastgelegd.
Domeinnamen die reeds geregistreerd zijn kan U niet meer gaan registreren. Domeinnamen "on hold" kan U ook niet registreren omdat hiervoor nog een juridische procedure bezig is of de oude registrar van deze domeinnaam heeft zijn licentie van DNS Belgium VZW verloren en moet nog overgezet worden op een nieuwe registrar. Ook domeinnamen die bestaan uit andere karakters dan "a-z", "A-Z", "0-9" en "-", of die beginnen of eindigen met "-" zijn niet te registreren. Domeinnamen hebben een minimumlengte van 2 karakters.
Indien U een domeinnaam bij Basicdesign registreert bent U volledig eigenaar ervan en staat de domeinnaam ook op Uw eigen naam, niet de onze. De enige uitzondering is bij .NL domeinnamen, deze namen kunnen enkel door bedrijven die een KvK (Kamer van Koophandel) nummer te Nederland hebben op hun naam worden gezet. Indien U dit niet heeft kan U ook een .nl domeinnaam registreren, maar dan staat de domeinnaam niet op Uw eigen naam geregistreerd, u kan er dan wel volledig gebruik van maken. Van zodra U dan toch later een KvK nummer heeft kan dit dan steeds worden gewijzigd naar Uw eigen naam.
Uw domeinnaam wordt geregistreerd nadat we de betaling ervan ontvangen hebben.

Indien de domeinnaam verouderde gegevens bevat zoals een telefoonnummer of adres die gewijzigd is kan U dit steeds gaan aanpassen zonder bijkomende kosten. Gewoon een email met de wijziging naar info@basicdesign.be volstaat. De wijziging zal meestal nog de zelfde dag gedaan worden. Het enige wat U niet kan doen is de domeinnaam zelf gaan wijzigen, daarom is het belangrijk dat U bij de keuze van een domeinnaam steeds een correcte naam kiest.